Onderhoud

Onderhoud is belangrijk als je jouw installatie in topconditie wilt houden. Met een service abonnement van Holland Climate Group wordt jouw installatie ieder jaar gecontroleerd en onderhouden door een gecertificeerde monteur. De monteur die bij jou thuis, op kantoor of andere locatie de controle en onderhoud uitvoert, is hiervoor bevoegd en gecertificeerd.

Bij elke installatie is goed en preventief onderhoud belangrijk. Door jouw installatie jaarlijks te laten controleren verklein je de kans op mankementen of technische storingen. Daarmee voorkom je grote en dure reparaties, bespaar je veel geld en geniet je langer van jouw installatie.

Ook voor de garantie is het belangrijk om jaarlijks service en onderhoud te plegen aan jouw installatie. Door een service abonnement af te sluiten, voldoe je aan de garantievoorwaarden van de fabrikant.

Klik hier voor het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst voor aircosystemen. Meer weten ove de mogelijkheden voor het periodiek onderhouden van andere installatie(s)? Vraag meer informatie aan, we helpen je graag!

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?