HCG Zonnepanelen

Energie besparen met duurzame oplossingen

De energieprijzen stijgen ieder jaar, wat resulteert in een steeds hogere energierekening. Het is daarom verstandig om te kijken naar duurzame en energiebesparende oplossingen, zoals zelf elektriciteit opwekken met zonnepanelen. Hierdoor word je niet alleen je eigen energieleverancier, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Besparen op je energierekening is natuurlijk mooi meegenomen, maar de meeste mensen besluiten ook nog om een andere reden zonnepanelen te kopen. Bij het opwekken van energie door middel van zonnepanelen komen geen broeikasgassen of andere milieuvervuilende stoffen vrij, waardoor je energie schoon en klimaatneutraal is.

Energie-advies

Op bijna elk dak in Nederland is het mogelijk om zonnepanelen te installeren. De precieze opbrengst in jouw geval is daarbij wel afhankelijk van de ligging van je dak en de hellingshoek.

Ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vul dan onze korte vragenlijst in! Hiermee maken wij een dakscan op maat en vervolgens krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zie je precies wat de zonnepanelen in jouw situatie gaan kosten en wat ze uiteindelijk kunnen opleveren. Na jouw akkoord installeren we de panelen zo snel mogelijk en ben je de komende 25 jaar verzekerd van duurzame energie.

Wil je weten wat je kunt besparen met onze zonnepanelen? Kijk dan op: hcgzonnepanelen.nl. Nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Zonnepaneel informatie aanvragen

Start met aanvraag

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?