Klanten over Holland Climate Group

9,2
Gemiddelde beoordeling
97 %
Beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Communicatie

10

Arjan uit Mijdrecht

23-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Goed en snel geregeld

De verkopen was en hele aardige en behulpzame man. De installateurs zagen nog een optimalisatie in de manier van plaatsen en hebben dat meteen toegepast waardoor de panelen er nog net iets voordeliger op liggen. Heel fijn geholpen dus!

9

Jan uit Zwolle

23-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Keurig verzorgd

2 kundige en vriendelijk monteurs hebben razendsnel de zonnepanelen gemonteerd.

6

Jan Roeleven uit Alphen aan den Rijn

21-02-2023
Aanbevelen?
Nee
Communicatie

De job is gedaan maar door verschillende bedrijven!!

Ik kan het bedrijf niet echt aanbevelen omdat je sterk afhankelijk bent wie er komt. Wij zijn in het gesprek met de medewerker ook niet op de hoogte gebracht van deze constructie. De dakwerkers waren erg goed. De elektriciens had ik zelf niet uitgezocht. Ben blij dat ik zelf het initiatief had genomen om de kabel al van de stoppenkast naar de zolder te laten leggen. Ook is er niets gezegd over een garantiefonds die er blijkbaar wel is. Waardoor ik wel een stuk duurder uit was en niet echt gecompenseerd vind ik.

Reactie van Holland Climate Group

Beste Jan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat jammer om te lezen dat je ervaring minder goed is!

Het klopt inderdaad dat wij werken met verschillende gerenommeerde en gecertificeerde installatiebedrijven en elektriciens. Dit omdat wij landelijk willen opereren en op deze manier een breed netwerk hebben om onze klanten te kunnen bedienen. Alle communicatie, het offerteproces, de planning en afhandeling van eventuele klachten of opmerkingen loopt echter enkel via ons, omdat het voor iedereen duidelijker is als er één aanspreekpunt is. Deze manier van werken wordt in het verkoopgesprek altijd toegelicht, hierin zijn we transparant.

Wij zijn dan ook altijd bereikbaar mocht er iets niet naar wens zijn. Het afleveren van een perfecte installatie is natuurlijk altijd ons uitgangspunt, maar omdat we ook begrijpen dat er dingen mis kunnen gaan staan wij garant voor een goede afhandeling van een klacht!

Wij vinden het altijd prima als er door een klant aangeboden wordt zelf kabels aan te leggen, dat is de eigen keus van de klant. Wij bieden echter een prijs in de offerte inclusief de gehele installatie, onafhankelijk van de hoeveelheid materialen die gebruikt wordt. Ook kunnen wij geen garantie geven op de kabels die door de klant zelf zijn aangelegd. Als een van onze installateurs concludeert dat er toch iets vervangen moet worden zodat de installatie dan pas voldoet aan de hoge eisen die wij daaraan stellen, heeft hij daar de vrije hand in. Het gaat in dit geval om een paar meter kabel en wij hebben je hierin dan ook een compensatie geboden.

Zoals reeds bij je bekend zijn wij inderdaad niet aangesloten bij het garantiefonds SGZE. Na uitgebreid onderzoek naar deze organisatie hebben wij besloten ons hier niet bij aan te sluiten omdat het voor de consument weinig tot geen toegevoegde waarde biedt.

We hopen dat dit antwoord, samen met het telefonisch contact met mijn collega, wat van je ontevredenheid wegneemt en dat alles je iets duidelijker is geworden.

Zoals aangegeven zijn wij altijd bereikbaar, dus als er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel vooral niet om dit met ons op te nemen!

Groet, team Holland Climate Group

10

Erik-Jan uit Lelystad

21-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Snel en klantvriendelijk

Goede organisatie die hun afspraken nakomen.

8

Pieter uit EGMOND AAN DEN HOEF

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

We zijn zeer tevreden over de communicatie en plaatsing van de zonnepanelen

Goede ervaren mensen die de zonnepanelen hebben geplaatst

8

Monica uit Nijmegen

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Goed aanspreekbaar en betrouwbaar. Echter de teruggave btw is niet goed verlopen. Nog geen bericht

Er gaat wel iets mis met teruggave btw

Reactie van Holland Climate Group

Beste Monica,

Bedankt voor je mooie cijfer, hier zijn we erg blij mee!

Wat vervelend dat er iets mis gaat met de teruggave van jouw btw. Het is momenteel erg druk bij de belastingdienst door de grote aantallen aanvragen, de wachttijd van de teruggave kan daarom oplopen tot 5 maanden. Ik stuur je een e-mail met daarin de contactgegevens van De Centrale BTW Teruggave, zij melden voor ons de btw teruggave aan bij de belastingdienst. Zij kunnen je hiermee verder helpen!

10

Richard uit Apeldoorn

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Onze ervaring

Wij hebben onze zonnepanelen hier gekocht om dat we goed begeleid zijn in onze keuze. Kan dit iedereen aanbevelen tot hun buitendienst tot montage en binnendienst. Stuk voor stuk echte professionele organisatie. En ook de nazorg. Al met al aanrader om met hun in zee te gaan.

8

Henk uit Oss

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Snelle levering

Als goed ondanks dat na het installeren van de zonnepanelen en de elektriciens een communicatie fout was ben ik toch tevreden door de snelle actie vanuit de begeleiding kantoor dat het snel werkzaam was.

10

Dimer uit Amstelveen

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Super goede service, vriendelijk en professioneel

Van begin tot eind een top ervaring. Goed meegedacht naar mogelijkheden en wat past bij ons en ons huis.

Ook de installatie ging vlekkeloos. Super aardige installateurs voor zowel de elektra als de jongens op het dak. Hebben zelfs nog een reparatie op het dak uitgevoerd die onze dakdekker over het hoofd had gezien.

Heel erg blij met de service en het product.

10

Rein Nijland uit Zwolle

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Helemaal top.

Met liefde en zorg geplaatst.

10

Manon uit Heteren

15-12-2022
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Kwaliteit én topservice

Tonny heeft ons persoonlijk geadviseerd over welke airco het beste aansluit op onze wensen. Hij luistert goed naar wat je wil, in zomer

én winter. Daarnaast denkt ook mee over het esthetische component, en de beste plek in de ruimte om de airco op te hangen.

We hebben nu een fijne airco die ons kantoor (zolderverdieping) in de zomer lekker snel koelt en in de winter goed verwarmt (en energiezuinig is!)

De service is echt top! Na de installatie leek er iets niet goed te werken. Na een bezoekje van Tonny zijn we inmiddels een stuk wijzer en begrijpen we beter hoe de airco verwarmd en hoe we deze moeten instellen (en bleek er niets mis te zijn met de airco). Ik raad iedereen Holland Climate Group aan.

10

gerrit modderkolk uit VELP GLD

15-11-2022
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

de jongens hebben een puike prestatie geleverd!!

Prettige omgang. Klantgericht.

9

Jasper uit Amstelhoek

15-11-2022
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Van offerte tot oplevering van Airco en zonnepanelen...alles super geregeld!

We hebben door HCG 30 zonnepanelen en airco in het hele huis laten installeren. Van offertestadium tot oplevering alles super geregeld!
Zeer blij met hun meedenken en advies hoe en waar beste te installeren. Eindresultaat zeer strak!

10

voshart uit Vinkeveen

15-11-2022
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

goed, vriendelijk en snel

goed, vriendelijk en snel

10

Hans uit Almere

14-11-2022
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Geweldig bedrijf! Allemaal vakmensen, meedenkend!

Ik heb nu al 2 opdrachten laten uitvoeren. Ze zijn vriendelijke op kantoor, en vriendelijk en vakkundig op de werkvloer. Heel fijn bedrijf om mee te werken!

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?