Onze monteurs

Holland Climate Group is een gecertificeerde, professionele organistatie met zeer bekwame eigen monteurs die zorgdragen voor de beste installatie zodat je altijd gegarandeerd bent van perfect werkende systemen en afwerking. De monteurs van Holland Climate Group staan altijd open voor overleg en samen met hen stem je af hoe je iets het liefst geïnstalleerd wenst te hebben. Mocht iets niet haalbaar zijn dan denken onze monteurs met je mee hoe iets dan wél kan. Holland Climate Group gaat niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit en aandacht.

Onderhoud is belangrijk als je installaties in topconditie wilt houden. Met een service abonnement van Holland Climate Group wordt jouw installatie ieder jaar gecontroleerd en onderhouden door een gecertificeerde monteur. De monteur die bij jou thuis, op kantoor of andere locatie de controle en onderhoud uitvoert, is hiervoor bevoegd en gecertificeerd.

Meer weten over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?