LG airco en klimaatsystemen

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen. En daarom biedt LG duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor ieder doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt tot een klimaatsysteem dat een heel huis koelt en verwarmt.

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de LG producten tot de top van de markt blijft behoren, investeren zij veel in kwaliteitskeuring. LG producten worden intensief getest en gekeurd voor ze de fabriek verlaten, waardoor zij zekerheid en een lange levensduur van de LG-klimaatsystemen kunnen verzekeren. Daar blijft het niet bij, want het oog wil ook wat. Daarom hebben LG producten een mooi design. LG biedt zelfs airco installaties die vormgegeven zijn als modern wandmeubel, inclusief ledverlichting.

Ook biedt LG airco’s met een antibacterieel- en antistoffilter die schadelijke bacteriën of stofdeeltjes uit de lucht haalt. LG klimaatsystemen zijn dus niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar ook voor de gezondheid van onze klanten.

Wil je meer weten over onze LG producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?