Panasonic airconditioners

Airconditioners van Panasonic zijn sinds 1958 beschikbaar. In veel huizen maken zij onderdeel uit van de familie en zijn, deels, verantwoordelijk voor de lucht die ieder familielid inademt. Veel gebeurtenissen vinden in jouw huis plaats, en Panasonic garandeert dat deze momenten in het beste klimaat plaatsvinden. Panasonic airconditioners waren de eerste die gezonde lucht produceerden, en zijn daarnaast superefficiënt en stil. Dit is dan ook de reden dat zij sinds 1958 onderdeel uitmaken van ons leven.

Je ziet het niet, hoort het niet en kan het niet aanraken. Het gaat immers om lucht. Panasonic airconditioners leveren echter niet zomaar lucht. Indien je huis te warm of te koud is, jouw airconditioner te veel geluid maakt of zorgt voor een torenhoge energierekening ondervind je hinder van jouw airconditioning.

Sinds 1958 onderzoekt en verbetert Panasonic zijn airconditioners, wat dan ook de reden is dat de apparaten nooit defect gaan en een zeer lange levensduur hebben. Het nieuwe Nanoe-X luchtzuiverings- en filteringssysteem is door de Britse Allergy Foundation goedgekeurd, wat de anti-allergene eigenschappen van de airconditioners onderschrijft.

Daarnaast zijn Panasonic airconditioners zeer energie-efficiënt (A+++ en A++). Je maakt dus niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar kiest ook voor een laag energiegebruik.

Wil je meer weten over onze Panasonic producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?