Contact opnemen

Holland Climate Group

Weten hoe je kunt verduurzamen?

Wil je vrijblijvend eens met ons spreken over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Kom gerust langs voor een kop koffie en een verhelderend gesprek. Bel of mail!

085 – 040 2199

info@hollandclimategroup.nl

Kantoor Nijmegen

Kerkenbos 1309A
6546 BG Nijmegen

Kantoor Mijdrecht

Energieweg 4
3641 RT Mijdrecht

Bedrijfsgegevens

KvK-nummer: 81176392
BTW-nummer: NL861970615B01

Holland Climate Group

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor in Nijmegen en Mijdrecht
085 – 040 2199 of info@hollandclimategroup.nl

    Veel gestelde vragen

    FAQ

    We werken bij HCG volgens een streng principe. Onze monteurs zijn ingedeeld in teams. Elk team doet één installatie per dag. We zijn gefocust op kwaliteit, niet op kwantiteit. De monteurs hebben zo alle tijd om de installatie veilig en netjes af te ronden. Het exacte aantal uren hangt af van het aantal zonnepanelen, de grootte van de airconditioning en of er ook een laadpaal wordt geplaatst. De meeste installaties zijn in één dag af te ronden. Mocht dit anders zijn dan bespreken we dit van tevoren met jou. Je kunt ervan uitgaan dat we altijd alles netjes achterlaten.

    Een deel van onze monteurs is vast in dienst, daarnaast werken we met een kleine groep van zzp’ers. Dit zijn zelfstandigen die voornamelijk voor HCG werken. We vinden het namelijk belangrijk om met een vast team te werken. Zo weten we zeker dat de monteurs de waarden, kwaliteit en service aanbieden zoals wij die voor ogen hebben.

    We hebben twee vestigingen. Een kantoor is gevestigd in Nijmegen, het andere in Mijdrecht. Ons werkgebied is centraal Nederland, van Nijmegen tot en met de Randstad.