Installatie

Holland Climate Group

Het belang van een betrouwbare installatiepartner

Bij Holland Climate Group (HCG) erkennen we het cruciale belang van het kiezen van de juiste installatiepartner voor duurzame oplossingen. Een betrouwbare installatiepartner kan het verschil maken tussen een soepele overgang naar efficiënte systemen en onnodige complicaties. Ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor al jouw installatie-behoeften.

Deskundigheid en ervaring

HCG biedt complete installatiediensten voor al onze producten. Onze installateurs beschikken over de expertise en ervaring om hoogwaardige installaties uit te voeren. Of het nu gaat om warmtepompen, zonnepanelen, airconditioning of laadpalen, wij kennen de ins en outs van duurzame systemen.

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en de kenmerken van je woning of bedrijfspand.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kiezen voor betrouwbare merken en hoogwaardige materialen is van groot belang voor duurzame prestaties op de lange termijn. Wij werken uitsluitend met topmerken om de kwaliteit van onze installaties te waarborgen.

Vlotte installatieprocessen

Een soepele installatie is van groot belang om ongemak tot een minimum te beperken. Onze installateurs plannen en voeren de installatie professioneel uit, met aandacht voor detail en efficiëntie.

Nazorg en ondersteuning

Onze relatie met jou eindigt niet na de installatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele onderhoudsbehoeften aan te pakken om ervoor te zorgen dat je duurzame systeem optimaal blijft functioneren. Hierbij bieden we serviceabonnementen aan om jouw installatie in de beste staat te houden.

De voordelen van installatie bij HCG:

  • Ervaren en gecertificeerde monteurs
  • Snelle en efficiënte installatie
  • Volledige ondersteuning en begeleiding
  • Nazorg en serviceabonnementen
Veel gestelde vragen

FAQ

We werken bij HCG volgens een streng principe. Onze monteurs zijn ingedeeld in teams. Elk team doet één installatie per dag. We zijn gefocust op kwaliteit, niet op kwantiteit. De monteurs hebben zo alle tijd om de installatie veilig en netjes af te ronden. Het exacte aantal uren hangt af van het aantal zonnepanelen, de grootte van de airconditioning en of er ook een laadpaal wordt geplaatst. De meeste installaties zijn in één dag af te ronden. Mocht dit anders zijn dan bespreken we dit van tevoren met jou. Je kunt ervan uitgaan dat we altijd alles netjes achterlaten.

Absoluut. Onze service stopt niet na de installatie. We bieden uitgebreide nazorg en serviceabonnementen aan om ervoor te zorgen dat je duurzame systeem optimaal blijft functioneren. Dit omvat jaarlijkse controles en directe ondersteuning bij storingen of defecten.

Een installatie dient altijd correct en professioneel te worden uitgevoerd. Veiligheid is hierbij van belang. Als klant wil je ervan op aan kunnen dat jouw huis of bedrijfspand op een veilige manier voorzien wordt van een duurzaam systeem.

Over het algemeen houden we voor airconditioning een installatietermijn van 4 tot 6 weken aan. In sommige gevallen leveren we sneller, een enkele keer duurt het iets langer. Tijdens de schouw bij jou thuis weten we in de meeste gevallen binnen welke termijn we de installatie kunnen voltooien.

We geven altijd een indicatie. Op het moment dat de offerte is getekend, hebben we een realistisch beeld van de exacte installatietermijn. Momenteel is deze termijn zo’n 6 tot 8 weken.