Airconditioning Onderhoud

Holland Climate Group

Service en onderhoudsabonnement

Een airco koop je om het hele jaar van te kunnen genieten. Je wilt verkoeling in de zomer en verwarming in de winter. Om ervoor te zorgen dat jouw airco altijd werkt wanneer je hem nodig hebt, is regelmatig onderhoud een must! Bij Holland Climate Group sluit je heel eenvoudig een betaalbaar service abonnement af bij de aankoop van een airco. Dan staan onze gecertificeerde monteurs elk jaar voor je klaar om jouw airco in topconditie te houden. Voorkom grote en dure reparaties, bespaar veel geld én geniet langer van jouw airco!

Goede luchtkwaliteit door onderhoud

Onder het jaarlijkse onderhoud valt ook het nauwkeurig reinigen van de filters in jouw airco. Deze filters filteren pollen, stofdeeltjes en andere vervuiling, te denken aan vieze luchtjes of rook, uit de lucht. Nog een goede reden om een service abonnement af te sluiten! 

Fabrieksgarantie

Naast het voorkomen van reparaties en het behoud van een gezuiverde lucht is fabrieksgarantie een belangrijk punt van aandacht. Door een service abonnement af te sluiten, voldoe je aan de garantievoorwaarden van de fabrikant en profiteer je van minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op de door ons geïnstalleerde airco’s.

Airconditioning

Wat voor serviceabonnementen biedt HCG aan?

 

Service Plus

Vanaf 14,75 per maand*. 36 maanden.

  • Jaarlijks onderhoud
  • Geen voorrijkosten t.w.v. € 75,-
  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • Geen arbeidsloon bij onderhoud en storingen
  • Vervangingsonderdelen  niet inbegrepen

*Prijzen zijn per maand en inclusief BTW. Eventuele inzet van een hoogwerker is niet inbegrepen. De prijs voor onderhoud is voor 1 binnen- en buitenunit. Elke extra binnenunit kost € 2,95 p.m. extra. Looptijd van het Service Plus abonnement is 36 maanden.

Veel gestelde vragen

FAQ

Neem contact met ons op via onze website of bel ons direct. 

In de prijzen zijn arbeidskosten, voorrijkosten en BTW opgenomen. Verbruiksmaterialen en onderdelen zijn op nacalculatie.

Ook als er een onderdeel defect is of in het geval van een storing, biedt HCG hulp. Neem in geval van een spoedreparatie direct contact met ons op.