Werken bij Holland Climate Group?

Holland Climate Group

Werken bij Holland Climate Group?

We zijn altijd op zoek naar gedreven professionals die willen bijdragen aan verduurzaming en klantenservice van het hoogste niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons team

HCG is in 2020 opgericht door Pieter van Dijk en Tonny Kuperus. Ons team bestaat uit een groep van zo’n twintig mensen, een selecte club van professionals die we persoonlijk kennen.

Onze monteurs

Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs klantgericht werken. Al onze monteurs zijn dan ook gecertificeerd en daardoor gekwalificeerd om onze klanten te voorzien van juiste informatie. Onze monteurs denken graag met de klant mee om zo tot het beste en mooiste resultaat te komen.

Ons assortiment

We werken uitsluitend met merken van de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat onze airconditioning over de energielabels A t/m A+++ beschikt, onze zonnepanelen van een Tier 1 producent zijn, en dat onze laadpalen van een kwaliteitsmerk afkomstig zijn.

Onze klanten

Een goede relatie met onze klanten is onze hoogste prioriteit. We komen bij jou thuis over de vloer en bieden altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen. Heb je vragen over de werking van een van onze oplossingen? Geen probleem. Je hebt ons zo aan de telefoon en we kennen de installatie bij jou thuis. We helpen je altijd.