Advies

Of het nu gaat om een airco installatie, een laadpaal, zonnepanelen of een warmtepomp, wij kunnen je op elk gebied adviseren.

Airco's

Heb jij onze rekentool gebruikt maar twijfel je nog of je het juiste systeem hebt? Of heb je behoefte aan advies omdat je meerdere airco's wilt bestellen? Bij ons kun je een schouw inplannen zodat wij vóór installatie op locatie komen beoordelen wat de beste oplossing voor jou is. Om een schouw aan te vragen doorloop je onze rekentool en selecteer als laatste stap 'schouw inplannen'. Het bedrag voor de schouw worden weer in mindering gebracht zodra jij een airco besteld bij HCGairco. Klik hier om naar de rekentool te gaan. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om jouw vragen te stellen en een schouw in te plannen.

Meer informatie over onze airconditioning oplossingen? Ga da naar hcgairco.nl!

Een andere optie is het sturen van foto’s van de ruimte(s) waar je graag je airco(‘s) wilt hebben met informatie van de maten van de ruimte(s). Wij maken graag een advies op maat en offerte welke we per mail toesturen en ook graag persoonlijk toelichten.

Laadpalen

Wij zeggen vaak, binnen nu en tien jaar rijden we allemaal (een vorm van) elektrisch. Of het nu gaat om een plug-in hybride of volledig elektrische auto, de kans is groot dat we er allemaal mee te maken krijgen. Wat is er nu fijner dan elke dag thuis, of op kantoor wegrijden met een volle accu?

Wij voorzien onze klanten graag van een laadpaal voor thuis of voor op kantoor. Zakelijke relaties voorzien wij zelfs van volledige laadpleinen. Soms spreken we over een laadpaal om alleen je auto te laden en soms spreken we over een laadpaal voor privé en zakelijk gebruik waarbij de kosten gescheiden worden door middel van het verrekenen van het laadtarief. Wij adviseren je graag hierin.

Meer weten wat HCG voor jou kan betekenen op het gebied van laadpalen? Ga naar hcglaadpaal.nl, nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Zonnepanelen

Ben je benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Vul dan onze korte vragenlijst in. Hiermee maken wij een dakscan op maat en vervolgens krijg je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin zie je precies wat de zonnepanelen in jouw situatie gaan kosten en wat ze uiteindelijk kunnen opleveren. Na jouw akkoord installeren we de panelen zo snel mogelijk en ben je de komende 25 jaar verzekerd van duurzame energie. Klik hier voor de dakscan.

Meer weten wat HCG voor jou kan betekenen op het gebied van zonnepanelen? Ga naar hcgzonnepanelen.nl, nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?