Installatie

Holland Climate Group staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor snelheid. Is het midden in de zomer en heb je behoefte aan verkoeling in jouw huiskamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimte? Dan ben je bij Holland Climate Group aan het goede adres voor een snelle installatie van jouw airco. Maar ook in de winter, wanneer je behoefte hebt aan verwarming garanderen wij installatie binnen 14 dagen! Ook bij onze zonnepanelen en laadpalen installeren we binnen 14 dagen!

Wij hebben gecertificeerde, professionele en zeer bekwame monteurs die zorgdragen voor de beste installatie zodat je altijd gegarandeerd bent van perfect werkende systemen en afwerking. Onze monteurs staan altijd open voor overleg en samen met hen stem je af hoe je iets het liefst geïnstalleerd wenst te hebben. Mocht iets niet haalbaar zijn dan denken onze monteurs met je mee hoe iets dan wél kan. Holland Climate Group gaat niet voor kwantiteit, maar voor kwaliteit.

Wil je meer weten over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of onze werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Weten hoe jij kan verduurzamen?

Vraag informatie aan

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten
  • Onafhankelijk partnerschap met LG en Panasonic

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?