HCG Laadpaal

Elektrisch rijden is de toekomst! En hoewel Nederland de grootste laaddichtheid van Europa heeft, voor je eigen deur je auto opladen biedt ontzettend veel gemak. Rijdt u al (een vorm van) elektrisch? Of gaat u in de nabije toekomst elektrisch rijden? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een laadpaal. Wat kost een laadpaal? En wat komt er kijken bij de installatie? Wij vertellen u er graag alles over.

Je betaalt het tarief van jouw energieleverancier, dat lager is dan het tarief bij een publiek laadpunt. Afhankelijk van de locatie betaal je al snel 2 tot zelfs 4 keer meer dan wanneer je de auto thuis aan jouw laadpaal aansluit. In vergelijking; thuis betaal je tussen de 20 en 30 cent voor een kWh, bij een publieke laadpaal al snel meer dan 50 cent per kWh. Een eigen laadpaal is daarmee de goedkoopste manier om de accu van je auto op te laden.

Wanneer je jouw auto via een laadpaal oplaadt, gaat dit soms tot wel 10 keer sneller dan wanneer je een normale stekker in het stopcontact steekt. De oplaadsnelheid hangt af van het soort elektrische auto waarin je rijdt, maar het feit is dat je wagen via een laadpaal aanzienlijk sneller oplaadt dan zonder.

Je kunt automatisch de stroomkosten voor het laden laten verrekenen. Bijvoorbeeld als je een elektrische auto hebt waarvan de kosten worden vergoed vanuit je werkgever, leasemaatschappij of eigen bedrijf.

Wil je weten welke laadpaal voor jouw auto en toepassing het beste geschikt is? Kijk dan op: hcglaadpaal.nl. Nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over de mogelijkheden, onze producten of werkwijze. Stuur ons gerust een bericht of e-mail of bel ons. We beantwoorden dan je vragen en helpen je graag verder.

Laadpaal informatie aanvragen

Start met aanvraag

Waarom HCG?

  • Expert op het gebied van installatie
  • Maatwerkoplossingen
  • Altijd bereikbaar voor service en vragen
  • Eén aanspreekpunt voor alle klimaatdiensten

Overtuigd?

Wil jij weten hoe jij kan verduurzamen?